Hodnocení obchodu

4,4 98 hodnocení
5
79x
4
4x
3
2x
2
0x
1
13x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Deborah | 11.5.2022
Zboží jsem obdržela do 24 hodin. Šluknovsko je pro všechny eshopy challenge, žádnému jinému se to ještě nepodařilo. Well done, Puzzle :-)
Avatar autora | 19.4.2022
Vnučka je spokojná na 100%
Avatar autora | 15.4.2022
Reklamace poničeného zboží byla vyřešena okamžitě, obratem zasláno nové.
Avatar autora | 1.4.2022
+ Přehledné stránky, velký výběr, rychlost dodání, možnost Zásilkovny.

Avatar autora | 27.3.2022
Vše ok.
Avatar autora | 22.3.2022
+ možnost platit pak, až si zboží prohlédnu

naprostá spokojenost, omluva firmy za zpoždění mejlem i telefonem
Avatar autora | 15.3.2022
Všechno bylo super.
Avatar autora PETR ŠNÁBL | 7.3.2022
vše ok
Avatar autora | 7.3.2022
- nic

Avatar autora | 7.3.2022
- nic

Avatar autora | 25.2.2022
Spokojen
Avatar autora | 13.2.2022
cena materiálu, výber materiálu
Avatar autora | 9.2.2022
- Objednáno zboží, které bylo na stránkách uvedeno jako skladem. Když nepřicházelo, začal jsem se pídit po tom, kde se balíček zasekl.
- A v odpovědích pouze lži a výmluvy typu že zboží, které jsem objednal na stránkách nebylo uvedeno jako skladem a podobné - tedy to samé, jako uvádejí další negativní hodnocení udělená předemnou.

Objednáno zboží, které bylo na stránkách uvedeno jako skladem. Když nepřicházelo, začal jsem se pídit po tom, kde se balíček zasekl. A v odpovědích pouze lži a výmluvy typu že zboží, které jsem objednal na stránkách nebylo uvedeno jako skladem a podobné - tedy to samé, jako uvádejí další negativní hodnocení udělená předemnou.
Avatar autora (Administrátor) 18.5.2022
Dekujeme za recenzi, byt teda negativni. Hned, jak se zjistilo, ze zbozi je jiz vyprodano, jsem se vas snazil telefonicky kontaktovat, ale bohuzel bez odezvy. Potreba si uvedomit jednu vec, ze data a skladove zasoby se neaktualizuji realtime, ale s prodlevou cca 1h a pokud to byl posledni kus, tak system chvili jeste ukazuje, ze zbozi je skladem. Obcas se to proste stane. Omlouvam se za komplikace s objednavkou.
Avatar autora | 14.1.2022
Rychlé doručení a dobře zabaleno
Avatar autora | 11.1.2022
Veľký výber, rýchle doručenie, seriózne jednanie.
Avatar autora | 11.1.2022
Zboží nedorazilo, obchod nekomunikuje
Avatar autora | 25.12.2021
- Pokud zboží nemají , automaticky zrušení objednávky bez možnost jiného podobný zboží nabídky či slevy za omluvu vyprodaného zboží či nějak...

Avatar autora | 19.12.2021
Na 50% mi nedorucili co som si objednal, ked som im to napisal ani mi neodpisali. Uz z tohoto obchodu nebudem objednavat.
Avatar autora | 11.12.2021
1.12. jsem objednala zboží za 1 000 Kč, dnes je 12.12. a kromě potvrzení o přijetí objednávky nemám žádnou zprávu, i když jsem se e-mailem na mou objednávku dotazovala. Velmi špatná komunikace!
Avatar autora | 6.12.2021
+ Dorucili co měli

Myslím všechno ok

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení